Luchthavenvervoer

Uw reis begint bij uw voordeur. Onze chauffeurs halen u graag op en brengen u tot direct voor de vertrekhal op Schiphol of ander vliegveld. Door het dagelijks verzorgen van luchthavenvervoer en moderne communicatiemiddelen, zijn de chauffeurs goed op de hoogte van de werkwijze op vliegvelden.


Electric Cab heeft als specialisme luchthavenvervoer

Zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers kunnen bij Electric Cab snel, veilig en voordelig een taxi boeken. Voor vervoer naar en van Schiphol hanteren wij speciale tarieven. U reist op een comfortabele en voordelige manier. U wordt door onze chauffeur opgehaald vanaf uw adres en naar uw specifieke vertrekhal op het vliegveld gebracht.


Gaat er een klein kind mee?

U kunt uw eigen kinderzitje meenemen, de taxichauffeur zal deze mee terug nemen en er zorg voor dragen dat uw eigen kinderzitje ook op de terugweg aanwezig is. Gaarne dit bij de reservering aan te geven.


Ritten vanaf Schiphol

Op Schiphol worden de passagiers altijd opgehaald vanaf de vertrekhal 1, 2 of 3. Deze functioneert als ontmoetingsplaats. Hierdoor kunnen chauffeur en passagier elkaar niet meer mislopen